Assessors / Consultors en Direcció Estratégica i Innovació

Home

 

Esdeveniments

Articles

Contacte

LEGAL

 Login Clients

           
 

- Qui som
- La nostra filosofia

- Els nostres serveis:
   
- Direcció estratègica
   - Gestió de la innovació
   - Sistemes d'informació


- Resultats:
   
- Direcció estratègica
   - Innovació - Idees
   - Sistemes d'Informació 

- Com treballem

 

 

 

 

 

 


 

  

 
 
 

Avís Legal | Informació general

Informació Legal 
JP-MBA Consultants, S.L. amb les dades reflectides en la targeta anterior, no es responsabilitza dels danys o perjudicis derivats de l'accés, ús o utilització dolenta dels continguts del web. 
Protecció de dades
Qualsevol informació personal que ens faciliti al posar-se en contacte amb nosaltres serà tractada conforme a la nostra Política de Privacidad. 
Ús acceptable
L'Usuari es compromet a fer un bon ús d'aquest lloc web i a no desenvolupar activitats contràries a les lleis, a la moral o a l'ordre públic, per això l'Usuari accepta de conformitat el present Avís Legal.

Enllaços a altres llocs Web
JP-MBA Consultants, S.L. no es responsabilitza de la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per enllaços o cercadors del present lloc web, ja que la funció d'aquestes és informar l'Usuari sobre l'existència d'altres fonts d'informació sobre la matèria a Internet, on podrà ampliar les dades ofertes en aquesta web, i en cap cas suposa la nostra acceptació als continguts, ni cap suggeriment, ni invitació o ni tan sols recomanació sobre els mateixos.